Разширено търсене Разширено търсене
Оценки на монети, медали и банкноти
Състояние
Етикети

Акции и облигации - Онлайн аукциони Онлайн наддаване

Онлайн аукционите за колекционери са уникална възможност да разширите притежанията си на ценни книжа с историческа и финансова стойност, като акции и облигации на промишлени и производствени предприятия и държавни институции. Те включват и такива, които са идеални за запалените любители на историята, където можете да се сдобиете с уникални, стари ценни книжа. Това е истинско съкровище с неоценима историческа и голяма материална стойност. Акциите и облигациите, предлагани на онлайн аукциони, предлагат също така удобство и комфорт на колекционирането – не е необходимо да напускате дома си или да се отказвате от почивката си, за да участвате в търга на мечтаните ценни книжа. Можете да участвате дистанционно, също и в реално време. Можете да наддавате за акции и облигации от всяка точка на света – необходим Ви е само достъп до интернет. В днешно време те са и надлежно защитени, така че получавате гаранцията за автентични колекционерски предмети и сигурността на финансовите транзакции.

Сортиране:
Покажи:
Ценови интервал: 1 - refresh
Изчакай...
Следваща категория
keyboard_arrow_right

Акциите и облигациите - свидетели на човешката история

Аукционите на акции и облигации са чудесна възможност за всички колекционери на ценни книжа, които желаят да ги събират най-вече заради историческата им стойност. В нашия уебсайт ще откриете акции и облигации от началото на XIX и XX век, както и такива, малко по-съвременни, които обаче вече имат значителна колекционерска и сантиментална стойност. Сред тях несъмнено са държавните облигации от 1989 г., когато се извършва историческата политическа промяна, която много колекционери са преживели и помнят много добре. Независимо от периода, от който произхождат, акциите и облигациите винаги са свидетели на човешката история, както и на икономическите промени в дадена държава. По тази причина аукционите на ценни книжа винаги носят голям емоционален заряд за всички любители на историята. Като наддавате за акции и облигации на нашите търгове, можете да спечелите много, не само като колекционер. Можете да намерите и безценен ценен подарък за близък човек, който е любител на историческите артефакти.

Исторически акции и облигации на една ръка разстояние

В резултат на дългогодишното ни сътрудничество с аукционни къщи, финансови институции и търговци на антики сме подготвили набор от търгове, които не можете да пропуснете. Бихме искали да отбележим, че някои от тях се отличават с наистина достъпен праг за участие, което дава възможност да решите да инвестирате дори с нисък бюджет. Изключително важно предимство на наддаването в нашия уебсайт е, че имате на разположение аукциони за акции. Можете да участвате дистанционно, от всяка точка на света.

Предлагаме аукциони на облигации, отличаващи се с перфектната си запазеност. Те са достойни за вниманието както на колекционерите, така и на хората, които искат да осигурят бъдещето на своите деца. Можете да се възползвате от търговете, предлагани на нашия уебсайт, дори и да не сте експерт в областта на изкуството и историята!

onebid.bg – ценни акции и облигации

Платформата за аукциони onebid.bg Ви дава възможност да наддавате само за автентични ценни книжа от надеждни източници. Чрез дългогодишния си опит сме изградили ползотворни контакти с надеждни финансови институции, аукционни къщи и антиквари, които предлагат само автентични акции и облигации на големи частни компании и държавни институции. Старинните акции и облигации могат да бъдат отлична инвестиция, още повече че в OneBid имате възможност да наддавате само за автентични ценни книжа от надеждни източници. Нашите търгове Ви предлагат възможност да разширите авоарите си с ценни ценни книжа на индустриални, производствени и държавни институции. Предложенията на много аукционни къщи Ви очакват!

keyboard_arrow_up