Разширено търсене Разширено търсене
Цветове
Етикети BETA info
Етикети
Локализация

Графики и чертежи - Онлайн аукциони Онлайн наддаване

Занаят или изкуство – какво е графиката в наши дни? Аукционите за графични произведения, популярността, на която се радват, и високите цени, които достигат, ясно показват, че това е занаят, който успешно може да бъде наречен изкуство. Съвременните възможности на компютърната графика дават възможност да се създават изключително привлекателни визуално произведения с висока художествена стойност. Нещо повече, не е задължително това да са само картини в модернистичен стил, тъй като различните видове компютърни програми позволяват създаването на картини чрез ефект на четката. По този начин графиката може да бъде много близка до творбите, рисувани на ръка. Младите художници също изучават изкуството на живописта и графичното рисуване в художествените академии, поради което все повече художествени галерии излагат този вид творби в залите си.

Сортиране:
Покажи:
Ценови интервал: 1 - refresh
Изчакай...
Следваща категория
keyboard_arrow_right

Изненадващи търгове – графични рисунки и графични картини

На нашата платформа за аукциони често сме ставали свидетели на това колко изненадващ може да бъде ходът на един търг. Изложена на търг графика, създадена от ръката на майстор в занаята, често може да се окаже реплика на емблематично произведение, създадено по съвременен метод. Графиките, които поразително приличат на нарисувана картина, могат да предизвикат ожесточено наддаване. Също толкова популярни и интересни са търговете на графики, по време на които можете да се сдобиете с невероятни скици както на пейзажи, така и на натюрморти, или голи тела с фина светлосянка и портрети, верни на оригинала. За съвременните графични рисунки и картини наддават не само колекционери на съвременно изкуство. Поради факта, че при използването на някои ефекти съвременните гравюри напомнят досущ класическите живописни техники, те често се избират и от ценителите на традиционната живопис като интересно допълнение към частната им колекция. Аукционите, на които господства артистичната графика, са идеалното място да намерите уникални произведения на изкуството, които да красят всеки вид интериор.

Универсални аукциони – артистична графика за всеки

Графичните рисунки и графичните картини ще изглеждат също толкова добре както върху стените на дома, така и в търговски помещения. Те често красят интериора на ресторанти, зали на пансиони и хотели. Затова аукционите на художествени графики са отлично място не само за частни лица, но и за инвеститори и предприемачи. Аукционът на артистична графика предлага възможност за закупуване на уникално произведение на изкуството, чиято стойност може значително да нарасне в бъдеще. Следователно то е и отлична инвестиция и шанс да умножите вложения в него капитал. Поради постоянно нарастващия интерес към произведенията на графичните художници, техните творби са високо ценени на всички световни изложения и от най-изтъкнатите познавачи и критици както на модерното, така и на класическото изкуство, които възхваляват майсторството на съвременните техники.

Onebid.bg – онлайн търгове и художествена графика

Нашата платформа за онлайн търгове е мястото, където ще откриете съвременни творби на изтъкнати графици. Нашите аукциони и предлаганата на тях художествена графика представлява селекция от колекциите на големи художествени галерии от цял свят. Чрез нашата платформа можете в реално време да участвате дистанционно в аукциони на графика. Независимо дали художествена графика или може би с активистки или символичен характер, нашите аукциони на графика са мястото, където можете да намерите неповторими творби на изключителни съвременни художници. При нас ще откриете уникални графични произведения с висока стойност, дело на художници.

keyboard_arrow_up