Разширено търсене Разширено търсене
Етикети

Дом и декорации - Онлайн аукциони Онлайн наддаване

Ако търсите единствени по рода си декорации за дома или апартамента си, онлайн аукционите са идеалното място, благодарение на което получавате неповторим шанс да се сдобиете с уникални предмети за обзавеждане на дома, които никой друг няма да има. Търговете за стоки за дома и интериорни декорации са изключително популярни не само сред колекционерите и любителите на изкуството, но и сред индивидуалистите, които искат да създадат пространството около себе си по свой собствен начин, въз основа на своя стил, предпочитания и вкусове. Също така аукционите са отлична възможност за придобиване на оригинални и уникални декорации за интериорните дизайнери, които желаят да изненадат клиентите си с проекти за обзавеждане на стаи с необичайни и трудно откриваеми детайли. Сред предметите за декорация на дома и интериора на онлайн търговете можете да намерите истински попадения с висока колекционерска стойност, като ризата Arkadius от култовата колекция, дело на известния дизайнер „Arkadius is Dead! Long Live P – iFasion“. Какъвто и стил да предпочитате, можете да станете собственик на декорации за дома – модерни и антикварни, проектирани във всякакъв стил, за всякаква цел и изработени от най-различни материали.

Сортиране:
Покажи:
Ценови интервал: 1 - refresh
Изчакай...
Следваща категория
keyboard_arrow_right

Декорации и предмети за бита по авторски проект

Както декорацията, така и домакинските артикули могат да бъдат не само полезни, но и колекционерски. Аукционите на емблематични сервизи за кафе, известни по цял свят заради своето качество и традиции, определено ще бъдат атрактивни за любителите на порцелана. Перфектно запазените сервизи за кафе от 60-те години се превръщат в рядкост, търсена от много колекционери не само на порцелан, но и на битови предмети от дадена епоха. Не по-малко популярни на онлайн аукционите са и оригиналните проекти за интериорни декорации на млади съвременни художници. Малки скулптури в модернистичен стил или орнаменти като свещници впечатляват с простотата на формата си и се вписват в минималистичните тенденции. Световните модни къщи и дизайнери също предлагат на онлайн аукциони свои собствени модели на уникални колекционерски предмети за дома, като артистични салфетки, пазарски чанти или просто колекционерски комплекти дрехи и обувки, които не се предлагат в редовна продажба. Декорациите за дома и апартамента, предлагани на онлайн търгове, могат да бъдат и с голяма историческа стойност – на нашата аукционна платформа ще намерите например търгове на антикварни предмети за селското стопанство, например оригинални стремена от XIX век от неизвестни работилници.

onebid.bg – универсални онлайн аукциони

Onebid.bg е мястото, където ще намерите онлайн търгове от всякакъв вид, включително търгове на декорации и предмети за дома, както и предмети от бита. Независимо дали колекционирате конкретен вид предмети, като например предмети за бита, или сте страстен колекционер на необичайни декорации за дома – на нашите аукциони имате неповторимия шанс да се сдобиете с уникален артикул, претендиращ за произведение на приложното изкуство. Сътрудничим си с най-големите аукционни къщи в света, така че можете да наддавате за предмети, които са резултат от упорития труд на най-добрите и талантливи творци и дизайнери. Никой друг освен Вас няма да притежава такива декорации или дори оригинални комплекти дрехи и обувки. Ще откриете и антикварни декорации и колекционерски предмети, старинни предмети за бита, включително антикварни мебели и кухненски предмети. Гарантираме Ви сигурни транзакции, с проверени участници в онлайн търговете и удобството на онлайн наддаването – достъпно от всяка точка на света.

keyboard_arrow_up