Разширено търсене Разширено търсене
Цветове
     
Ориентация
Размер
Аукциони за изкуство / Творци
Етикети BETA info
Етикети

Керамика и стъкло - Онлайн аукциони Онлайн наддаване

Предметите от керамика и стъкло на нашия аукцион са възможност да се сдобиете с уникални вази, редки сервизи, порцеланови фигурки, сандъчета, лампи или други произведения, изработени от местни и чуждестранни производители. Станете притежатели на изключителни предмети, изработени с невероятно майсторство и прецизност. Каним всички колекционери, които търсят оригинална керамика, и инвеститори да разгледат нашите аукциони за керамика и стъкло.

Сортиране:
Покажи:
Ценови интервал: 1 - refresh
Изчакай...
Следваща категория
keyboard_arrow_right

Керамика и стъкло – онлайн аукциони OneBid

Керамиката и художественият порцелан представляват предимно различни видове фаянс, каменинови изделия, порцелан или керамика. Когато мислите за изделия от керамика и художествен порцелан, това обикновено са декоративни фигурки, с които да украсите всяко пространство, чинии с декорация, кутии и много други. В днешно време този тип изделия има висока колекционерска стойност, което ги прави желан обект не само за хората, които имат такива колекции или желаят да ги създадат, но и за инвеститорите, които виждат в тях добра възможност за изгодно капиталовложение. Въпреки това най-търсените експонати са тези, които са изключително уникални и с висока естетическа стойност. При стъклените изделия това най-често са колекционерски предмети, например богато декорирани чаши или дори предмети на приложното изкуство, които обаче не губят художествената си стойност. Стъклото е непреходен материал, който също свидетелства за отминаваща история. Тези предмети също са придобили стойност през вековете и днес могат да бъдат добра инвестиция. С OneBid можете да се възползвате от нашите търгове на керамика, порцелан и стъклени изделия от всяка точка на земята. Разгледайте сега! Доказани аукциони на керамика и стъклени изделия Ви очакват в сайта за онлайн търгове OneBid.

Керамика и стъкло – богат асортимент, огромен избор

Асортиментът ни от керамични и стъклени изделия е много богат и разнообразен. На нашите аукциони можете да се сдобиете, например с декоративни фигурки, елементи от трапезната посуда, като например каничка за сметана и захарница или цели комплекти, или други дреболии от ежедневието. Освен това за всеки аукцион на стъклени или керамични изделия е изготвен отделен лист, който включва описание и снимки на детайлите, за да може да се оцени състоянието на порцелана и керамиката. Предложените търгове на стъкло и керамика ще Ви дадат възможност да се сдобиете с уникални декоративни предмети или да защитите капитала си. Ако имате някакви въпроси или съмнения, нашият екип с удоволствие ще Ви окаже професионално съдействие. Свържете се с нас!

OneBid – Вашите онлайн аукциони

OneBid е модерна платформа за аукциони, която Ви позволява да участвате в търгове на живо по интернет. Уебсайтът работи от 2014 г. и оттогава Ви дава възможност да се снабдявате с оригинални и необичайни предмети от всяка точка на света. Нашите предложения включват не само търгове на керамика и стъкло, но и на картини (включително съвременни и стари), колекции от монети, банкноти и медали, приложно изкуство, както и аукциони на военни предмети, бижута и старинни технически пособия. Интерес представляват също така часовници, скулптури, книги и стари гравюри. Качеството на услугите и функционалностите на OneBid не отстъпват на други чуждестранни платформи от този тип, което отрежда на фирмата постоянно място в челните редици в света.

keyboard_arrow_up