Разширено търсене Разширено търсене
Оценки на монети, медали и банкноти
Състояние
Grading
Етикети

Колекции - Онлайн аукциони Онлайн наддаване

Ако искате да обогатите колекцията си с уникални или редки монети или да създадете нова колекция от нулата, аукционите на нашия уебсайт са идеалното място за Вас. Колекциите от монети от различни исторически епохи са не само хоби – те могат да бъдат и отлична инвестиция, тъй като стойността им се увеличава с времето. Непрекъснатото обогатяване на колекцията чрез търсене на липсващи елементи е и удоволствие за колекционерите, а за някои – страст за цял живот, която ние разбираме отлично. Частните колекции често имат и сантиментална стойност и могат да се предават от поколение на поколение или да се превърнат в оригинални подаръци за рожден ден или всякакви други поводи. За тези, които притежават колекции от банкноти и ценни книжа, също имаме специално предложение. На нашите аукциони ще откриете и комплекти банкноти за колекционери, като например американски долари и много други хартиени пари. Банкнотите в изключително добро състояние от различни епохи и държави са ценни артефакти за колекционерите. Можете да наддавате и за емисии на юбилейни банкноти в комплект или за банкноти с висока историческа и емоционална стойност.

Сортиране:
Покажи:
Ценови интервал: 1 - refresh
Изчакай...
Следваща категория
keyboard_arrow_right

Колекции от всякакви ценности

Колекционирането е страст, която може да има много различни прояви. За да отговорим на Вашите очаквания, предлагаме аукциони не само на колекционерски монети и банкноти. Знаем, че не по-малко ценни са и колекциите например от възпоменателни отличия, медали, пощенски марки или дори билети за превоз или градски транспорт. Ето защо Ви предлагаме колекционерски комплекти от български, унгарски, германски, руски или американски военни отличия. Можете да наддавате както за единични екземпляри, така и за цели колекции на частни колекционери, включително кесии, пълни с колекционерски монети от различни видове и характер. Можете да наддавате за пълни колекции или за такива, в които липсват някои предмети – това Ви дава възможност непрекъснато да разширявате и попълвате своите класьори, папки, албуми или витрини и да се впускате в увлекателно приключение в търсене на липсващите елементи.

Колекции от монети и банкноти от всяка епоха

Колекциите от древни монети ще представляват интерес за всички любители на историята и археологическите артефакти със значителна стойност. Запазени в различно състояние, те имат безспорна и безценна историческа значимост, освен високата си материална стойност. Предлагаме Ви например колекции от монети от Средновековието и по-късни периоди: Барок или Ренесанс. Можете да наддавате за колекции на колекционери от цял свят, благодарение на което имате достъп до уникални образци и може да попаднете на наистина изключителни монети, дори такива от времето на Иван Асен II или други европейски владетели. Ще намерите и колекции от съвременни монети и банкноти, които могат да се окажат отлична инвестиция за бъдещето – може да се окаже, че след време първите екземпляри, да речем, на европейската валута ще имат голяма стойност. Несъмнено те вече имат голяма емоционална значимост и ще бъдат важен спомен за бъдещите поколения, така че могат да се окажат добра инвестиция за бъдещето на Вашите деца или внуци.

onebid.bg – Вашите аукциони за колекции

Каквото и да колекционирате, в onebid.bg имате възможност да се сдобиете с уникални експонати от частни колекции от цял свят. Работим със сайтове за аукциони в различни държави, като Ви предоставяме достъп в реално време до онлайн аукциони в цял свят. При нас можете да наддавате за колекции, които са уникални, пълни, или за отделни екземпляри, които не се срещат на аукционния пазар. В аукционна къща OneBid се фокусираме върху различни видове търгове, които отговарят на очакванията на най-взискателните инвеститори и колекционери.

На този сайт Ви очакват интересни колекции. Аукционите ще Ви дадат възможност да се сдобиете с монети и банкноти от исторически времена или от близкото минало. Те са с неоспорима стойност. Можете да инвестирате в тях, ако имате нужда да вложите капитала си или ако просто обичате да се обграждате с предмети от отминали времена. Можете също така да решите да ги продадете или да ги предадете на членовете на семейството си.

keyboard_arrow_up