Разширено търсене Разширено търсене
Етикети

Плакати - Онлайн аукциони Онлайн наддаване

Плакатите са уникална декорация за интериора – тези предмети все по-често се появяват на пазара като декорация. Въпреки това нека не забравяме, че дълго време плакатът е изпълнявал преди всичко информационна функция, както и пропагандна. В OneBid ще намерите търгове на афиши, където всеки любител на киното ще открие уникални предложения за себе си. Старите български афиши, които се предлагат онлайн, ще Ви дадат възможност да разширите уникалната си колекция, но могат да се превърнат и в отлична инвестиция, особено за начинаещи.

Сортиране:
Покажи:
Ценови интервал: 1 - refresh
Изчакай...
Следваща категория
keyboard_arrow_right

Стари български плакати и не само – какви ще намерите на аукционите?

Онлайн можете да намерите плакати на български и чуждестранни художници. Искате да инвестирате в плакати? Трябва да знаете, че те включват редки филмови плакати, но също и театрални афиши. Те са от различни години и от много автори. Сред нашите онлайн аукциони за плакати ще откриете произведения на изключителни художници, които са вдъхновявали поколения със своето изкуство.

Ако за Вас афишите са просто декорация, в OneBid не липсват илюстрации, които ще са изключително подходящи за тази роля. Тези плакати се предлагат в различни цветове, което улеснява съчетаването им с Вашия интериор. Можете да избирате между черно и бяло, ако харесвате монохромната цветова схема в интериора си. Предлагаме и такива, изпълнени с наситени цветове, които да освежат декора. С помощта на плакати в ролята на интериорна декорация ще подчертаете любовта си към филмите, например български, унгарски, френски или италиански.

Инвестиране в плакати – защо си заслужава да наддавате за тях?

Инвестирането в плакати и наддаването за тях онлайн е чудесно решение за хора, които са начинаещи в колекционирането на произведения на изкуството. Инвестирането в плакати е сигурна инвестиция на капитал, а и прагът за влизане е нисък. Цените на плакатите не са толкова високи, колкото на картините, което означава, че повече хора могат да си позволят да колекционират именно такива произведения. Произведенията от най-добрия период, са много търсени и броят им на пазара ще намалява. Един плакат, закупен сега, със сигурност ще увеличи стойността си, така че е добра инвестиция.

Наддаването за плакати онлайн също така е начин да се сдобиете с уникална декорация за стената си, да подчертаете привързаността си към даден филм и просто да се обградите с уникални предмети. Заради ниските офертни цени си заслужава да опитате. Струва си да знаете, че цената зависи от действителната дата на отпечатване. Най-скъпи ще бъдат отпечатъците от първо издание, като например някои стари български плакати.

keyboard_arrow_up