Разширено търсене Разширено търсене
Цветове
Етикети BETA info
Етикети

Старо изобразително изкуство - Онлайн аукциони Онлайн наддаване

Уникалните, сантиментални картини от края на XIX и началото на XX век са истинско удоволствие за любителите на старата живопис. Те ни връщат към една отминала епоха, в която тогавашните художници са черпили вдъхновение основно от класическите и импресионистичните течения. Меланхолични пейзажи, величествени портрети и изискани, фини голи тела са били основните обекти на интерес за художниците от началото на века. Старото изобразително изкуство възхищава и днес – с изключителното си художествено майсторство, използването на различни видове техники и съчетаването на цветове. Тя ни завладява със своята история и ни пренася в отминали времена. Старата живопис разказва историята на селските райони, както и индустриалното развитие на градовете, те показват човешката история, поставена в оригинални дървени, красиво резбовани рамки. Аукционите на стари картини са много популярни сред ценителите на антики и колекционерите на изкуство.

Сортиране:
Покажи:
Ценови интервал: 1 - refresh
Изчакай...
Следваща категория
keyboard_arrow_right

Старо изобразително изкуство – история и тайни

Сред картините на аукционите за старо изобразително изкуство ще откриете невероятни съкровища сред произведенията на художници от края на XIX и началото на XX век. Всяка картина представя личната история на автора, почерпена от житейския му опит, която ни показва реалностите на една отминала епоха, техните близки, семейство, приятели, местата, където са живели, и това, с което са се занимавали. Старата живопис показва и красотата на пейзажите, позволява ни да се върнем назад във времето, да опознаем обичаите от миналото и тогавашната мода, а често отразяват и социалното настроение на времето и изобразяват нравоучителни истории. На аукционите за изобразително изкуство можете да попаднете и на уникални картини от неизвестни автори, чиято история и самоличност винаги ще останат загадка и неразкрита мистерия. Старото изобразително изкуство изобилства и от религиозни картини – изображения на Мадоната, внимателно пренесени върху платното визуализации на библейски сцени в класически стил, изображения на светци или картини на ритуали, тясно свързани с религиозната история на страните, където религията винаги е играла огромна роля и е вдъхновявала художниците.

Уникални стари картини

На нашите онлайн търгове ще откриете стари картини, които са останали непроменени и без консервационна намеса от създаването си. В същото време всички те са запазени в отлично състояние, а естественото стареене на платното или рамките и слоевете боя ги правят уникални картини, които идеално се вписват в интериор във винтидж стил. Произведения на старото изобразително изкуство ще изглеждат чудесно и в модерни интериори, където ще бъдат изненадващо допълнение, разчупващо минималистичния дизайн. Старото изобразително изкуство е единствено по рода си и осезаемо носи духа на миналото. Тези картини са идеален подарък не само за любителите на изкуството и колекционерите на картини, но и за архитектите и хората, занимаващи се с интериорен дизайн, както и за любителите на историята. Картините от отминалата епоха ще придадат артистичност и ще бъдат интересен елемент от интериорния дизайн от всякакъв характер – те са подходящи не само за частна всекидневна, кабинет или домашна библиотека, но и за ресторант или кафене.

Аукциони за старо изобразително изкуство на onebid.bg

Аукционната платформа onebid.bg си сътрудничи с големи художествени галерии, така че чрез нас можете да участвате в аукциони за старо изобразително изкуство на най-добрите художници от края на XIX и началото на XX век. Удобно и от всяка точка на света можете да наддавате за стара живопис в реално време, като дистанционно следите хода и развитието на всеки аукцион. Наддаването при нас е Вашият шанс да се сдобиете с уникално произведение на старо изобразително изкуство, единствена по рода си картина с дълга история и осезаем дух на миналото. С нас като посредник спокойно можете да наддавате за произведения както на добре познати художници, така и на такива, чиято самоличност остава неизвестна, но които впечатляват със своята красота, изтънченост и огромния талант на своя автор.

keyboard_arrow_up