Разширено търсене Разширено търсене
Покажи

11 NUMIS Klitonian e-auction (3 юли 2024 г.)

NUMIS Klitończyk

Препоръчваме

19 от най-интересните артикули

Покажи

Търг на полски картини

Sopocki Dom Aukcyjny

Препоръчваме

1264 от най-интересните артикули

Покажи
Препоръчваме

185 от най-интересните артикули

Покажи
Препоръчваме

36 от най-интересните артикули

keyboard_arrow_up

Наддавайте в OneBid и обогатявайте Вашата колекция

Вече не е нужно да излизате от дома си, за да участвате в онлайн търгове на картини, зашеметяващи плакати и ценни книги. Достатъчно е да се регистрирате в OneBid! Нашата платформа за аукциони функционира от 2014 г. насам. Даваме Ви възможност да участвате в онлайн търгове на картини, занаятчийски изделия или нумизматика. Регистрирайте се, кандидатствайте за участие в конкретен онлайн аукцион и започнете своето колекционерско приключение. Вече разполагате с богата колекция? Ще намерите предмети, които да я допълнят!

Насладете се на наддаването от всяка точка на света с OneBid!

Ние сме аукционен портал, който върви в крак с времето. Даваме Ви възможност да следите търговете в реално време и да участвате в тях онлайн, отвсякъде. Ако обаче по някаква причина не можете да участвате в събитието, което Ви интересува, е достатъчно да зададете максимална сума. По този начин по време на аукциона автоматично ще наддаваме от Ваше име. Удобно е, нали?

С лекота открийте предметите, които Ви интересуват!

Създадохме портал за търгове, който е изключително лесен за използване. Колекционирате произведения само на един артист? Разгледайте раздела, посветен на художниците. Намерете даден художник и го добавете към любимите си. Ако негова творба се появи в онлайн търг, ще бъдете уведомени. Можете също така да използвате търсачката, в която въвеждате темата на интересуващите Ви произведения и веднага получавате резултати. Подготвили сме и раздел архив. Можете да го разгледате, ако искате да разберете как са се развивали цените досега. Групирали сме предметите в категории – можете веднага да разгледате онлайн аукционите за произведения на изкуството, монети или книги. Разгледайте и още по-подробни категории. В тях ще откриете съвременни картини, графики, скулптури, лампи или фотографии и др.

Предложенията на онлайн аукционите за произведения на изкуството, монети и книги са толкова разнообразни, че всеки колекционер ще открие нещо за себе си.

Избирайте от много ценни предмети

Грижим се онлайн търговете на картини или други произведения на изкуството са разнообразни. Те са предназначени както за опитни колекционери, така и за тези, които тепърва започват да изграждат свои собствени колекции от произведения на изкуството, книги или монети. Има предмети, които осигуряват нисък праг за влизане поради цената си. Разгледайте асортимента от плакати – те Ви предоставят чудесна декорация, но не само това. Достъпните цени означават, че можете да инвестирате дори с нисък бюджет. Има голяма вероятност стойността на плакатите да се увеличи значително в бъдеще.

Предлагаме и скъпи предмети, предназначени за ценители на изкуството, които колекционират от много години. На онлайн търговете за произведения на изкуството ще намерите изключителни картини – има предложения за съвременни и стари картини. На онлайн търговете за произведения на изкуството ще намерите и скулптури.

Разгледайте OneBid и участвайте в онлайн търгове. Обогатете колекциите си от картини, книги и монети.