Разширено търсене Разширено търсене
Етикети

Плакети - Онлайн аукциони Онлайн наддаване

OneBid е създаден за колекционери на ценни предмети. Тук ще намерите плакети, които представляват декоративни плочки, предназначени за украса на различни предмети. Въпреки че това е предмет, създаден за украса на други предмети, той е и декорация сам по себе си. Такива предмети се изработват от метал и керамика, както и от други материали. Плакетите могат да бъдат украсени с релефни или рисувани орнаменти. Ако сте колекционер на този вид произведения, разгледайте нашите аукциони на плакети. Там ще откриете истински съкровища, които ще обогатят колекцията Ви. Също така при нас можете да направите първите стъпки в колекционирането на плакети.

Сортиране:
Покажи:
Ценови интервал: 1 - refresh
Изчакай...
Следваща категория
keyboard_arrow_right

Плакети – защо да наддавате за тях?

Колекционирането на предмети е, от една страна, интересна страст, а от друга – начин за сигурно инвестиране на капитал. Когато валутата губи стойността си, си струва да се поинтересувате от произведения на изкуството. В бъдеще е възможно да ги продадете на по-висока цена. Предметите, на които си струва да обърнете внимание, са плакетите. Тези декоративни плочки са изключително ценни – достигат главозамайващи цени, както можете да видите на нашите минали аукциони. Често крайната цена е много по-висока от началната, което показва големия интерес към предметите. Колекционирането на ценни плакети, разбира се, е не само начин за печелене на пари, но и страст, благодарение на която да се наслаждавате на уникални предмети.

Какви плакети можете да откриете на аукционите?

Плакетите са много разнообразни. Те се предлагат в много форми – най-често са правоъгълни, но има и кръгли. Те датират от различни периоди, като например началото на ХХ век, а на аукционите на плакети ще откриете и още по-стари екземпляри. Декоративните плакети могат да изобразяват герои или животни, както и други мотиви. Често върху тях са изписани думи.

Как мога да наддавам за плакети в OneBid?

Наддаването за плакети в търговете на OneBid не е трудно. Започнете, като се регистрирате на нашата платформа – това ще Ви даде достъп до всички функции. Сега е време да потърсите аукционите на плакети, които Ви интересуват. Можете да направите това лесно с помощта на търсачката. Ако искате да участвате в някой от търговете за плакети, регистрирайте се за него. Можете да участвате в аукциона отвсякъде, затова наддаването в OneBid е толкова удобно. Възможно е обаче да има моменти, в които да не можете да следите даден аукцион. Това не е проблем за нас! Разработили сме функция за подаване на ограничения. Тя Ви дава възможност да зададете сумата, до която наддаването от Ваше име може да продължи автоматично. Така че невинаги е необходимо да следите аукциона в реално време. Не се притеснявайте – лимитът по никакъв начин не повишава цената преди началото на търга.

Не само плакети! Открийте други предмети в OneBid

В OneBid сме се погрижили да представяме разнообразие от търгове, така че да има по нещо за всеки колекционер. В допълнение към плакетите има лампи, свещници и други предмети за интериорна декорация, както и други. Те ще се харесат на хората, които ценят нестандартните аранжировки и искат да имат такива в собствения си дом. Полилеите ще бъдат идеални за интериори във винтидж стил. В OneBid трябва да има по нещо и за хората, които искат да започнат да колекционират, но държат на нисък праг за влизане. В момента плакетите достигат малки суми и има голяма вероятност в бъдеще да станат по-желани. Така че те са чудесен вариант за хора, които искат да инвестират малки суми или просто се интересуват от кино и искат да подчертаят това в декора на дома си. OneBid предлага и предмети за опитни колекционери, като например картини. Това са произведения на изкуството, които достигат главозамайващи суми и ще продължат да увеличават стойността си. Можете да намерите и търгове за монети и книги. Разгледайте и модерните облекла – за тях също има много желаещи.

keyboard_arrow_up